Uitvoerder Utiliteitsbouw

Omschrijving

Opzoek naar een uitdagende job? Dan ben je op het juiste adres! Laten wij nou net die perfecte, uitdagende functie voor jou beschikbaar hebben op dit moment:

 

UITVOERDER UTILITEITSBOUW

 

Kijk jij verder dan je eigen bureau, zie jij kansen als uitdagingen en laat je deze niet aan je voorbij gaan? Dan zijn jij en deze vacature voor de functie van Uitvoerder voor elkaar gemaakt! Meedenken, professionaliseren en het realiseren van een mooi project. Dat wil toch iedereen? Onze opdrachtgevers in elk geval wél. En als onze nieuwe collega help jij mee om dit te realiseren. 

 

Als Uitvoerder Utiliteit ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van bouwprojecten. Je geeft leiding aan bouwvakkers, coördineert de werkzaamheden van onderaannemers en je bewaakt de kwaliteit, veiligheid en kosten op de bouw. Tevens verricht je de voor- en eerste oplevering van projecten. Wij bouwen met en volgens de laatste (digitale) technieken, 3D modellen en maatvoering. Jij hebt hier dan ook affiniteit mee.

Onze vestiging staat in Rijssen, maar doordat je landelijk werkzaam bent kun je ook woonachtig zijn in Midden Nederland, bijvoorbeeld in de omgeving van Deventer, Apeldoorn of Amersfoort.

 

Continu verbeteren is onderdeel van je functie. Elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!


Vereisten

Wat breng je mee?

-Een afgeronde bouwkundige opleiding op MBO niveau, of je hebt dit niveau door werkervaring verkregen

-Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie  

-Een dosis enthousiasme, humor en passie voor je vak! 

 

Nieuwenhuis Bouwbedrijf is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep en gespecialiseerd in de utiliteitsbouw. Een bedrijfspand is meer dan een gebouw. Het is het thuis van een bedrijf. Om dit te realiseren hebben wij als bouwer alles in eigen huis. Van ontwerp tot realisatie. Dat doen we al meer dan 30 jaar. Met circa 50 medewerkers kijken wij vanuit ons hoofdkantoor uit over het mooie Rijssen. Vanwege groei wachten onze utiliteitswerken op jou!

 

Wat hebben we jou te bieden?

Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiend bedrijf. Het gaat om een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar. Naast een passend salaris krijg je bij ons een premievrij pensioen, 32 vrije dagen en gezellige collega’s voor de vrijdagmiddag borrel! Alvast meer over ons weten? Bekijk dan onze Bedrijfsbrochure!

 

Zoeken wij jou?

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan nu! Uiteraard kun je ook eerst bellen met Albert Bakker (Projectbegeleider) om meer informatie te verkrijgen:  06-22915646.