Stage - Bouwkunde / Bouwtechnische Bedrijfskunde

Omschrijving

Maak kennis met Nieuwenhuis Bouw!

Nieuwenhuis Bouw is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep en gespecialiseerd in de utiliteitsbouw. Een bedrijfspand is meer dan een gebouw. Het is het thuis van een bedrijf. Om dit te realiseren hebben wij als bouwer alles in eigen huis. Van ontwerp tot realisatie. Dat doen we al meer dan 30 jaar. Met circa 50 medewerkers kijken wij vanuit ons hoofdkantoor uit over het mooie Rijssen. Vanwege groei wachten onze utiliteitswerken op jou!

Bij Nieuwenhuis Bouw adviseren, ontwerpen en bouwen we. We zijn deskundig, oprecht en direct. We gaan voor de persoonlijke aanpak waarbij verbinding centraal staat. Wij bouwen van begin tot eind: het complete plaatje!

Als bouwbedrijf van de zakelijke markt is ons aanbod van diensten breed. Advies, ontwerp en realisatie. Dat omvat al onze werkzaamheden. Maar, we zijn natuurlijk veel meer dan dat. Onze enthousiaste vakmensen werken vol energie aan uitdagende projecten. Van tekening tot sleutel, wij regelen alles voor je. Zo doen we ons uiterste best om een passend advies, een maatwerk ontwerp en een verbluffend resultaat neer te zetten.


Optie 1 – Meewerk- en/of afstudeerstage - afdeling Werkvoorbereiding

Alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling werkvoorbereiding en engineering.

Graag denken we mee met alle door de opleiding ingegeven stage- of onderzoeksopdrachten.

Voor deze stageplek zijn wij op zoek naar studenten MBO 4 bouwkunde of HBO bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde.


Optie 2 – Meewerk- en/of afstudeerstage - afdeling Commercie

Het meewerken en ondersteunen van de afdeling commercie, gericht op het verwerven en ontwikkelen van nieuwe projecten. Mogelijk ook ondersteunende werkzaamheden voor marketing en/of calculatie; denk aan het verbeteren standaarddocumenten zoals aanbieding, presentaties en het opzetten van social media campagnes.

Verder hebben we een aantal ontwikkelbehoeftes die zich mogelijk goed lenen als thema/onderwerk voor een afstudeeropdracht:

  • Marktonderzoek: “Hoe kunnen wij als Nieuwenhuis Bouw onze koude acquisitie verbeteren? Welke tools kunnen we gebruiken voor meer werk in de regio?”
  • Ontwikkelen tooling: “Ondersteuning in het opstellen van PvE”.
  • Ontwikkelen tooling: “door ontwikkelen dossiervorming rondom BENG/WKB”.
  • Jouw eigen idee, maak hem bespreekbaar en misschien is het inpasbaar.

Voor deze stageplek zijn wij op zoek naar studenten HBO bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of vastgoed & makelaardij.Vereisten

Wat neem je verder mee?

Je werkt graag in teamverband en pikt snel nieuwe dingen op, daarnaast kun je goed zelfstandig werken. Je werkt secuur, bent flexibel en vindt het leuk om regelmatig te schakelen qua materie en nieuwe dingen te doen. Initiatief nemen wordt gewaardeerd. Dus heb je goede/leuke ideeën of bepaalde wensen, maak ze bespreekbaar! Verder vinden we het belangrijk dat de mondelinge en schriftelijk communicatie op orde is en dat je goed uit de voeten kun met MS Office en gebruikelijke engineeringspakketten.

Heb je nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt, voordat je solliciteert. Bel of app gerust met Marjolein Capan (HR Adviseur) op telefoonnummer 06-22915700 of met Jos van der Vegt (HR Manager) op telefoonnummer 06-31148897. Je mag ook mailen naar HR.

Reageer direct

Zie jij jezelf al door ontwikkelen bij Nieuwenhuis Bouw? Stuur ons dan direct je motivatie, gegevens van de stageperiode, de eisen vanuit school en liefst met cv, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.