Projectleider Innovatie

Omschrijving

Stilstand is achteruitgang. Groeien, innoveren en elke dag een beetje beter zijn als de dag ervoor! Dat is wat wij doen, dat is waar wij voor staan. Maar dat kunnen we niet alleen! Voor onze afdeling Innovatie zoeken wij dan ook een projectleider Innovatie met de nodige slag- en executiekracht.


PROJECTLEIDER INNOVATIE

Als projectleider innovatie geef je vorm aan een of meerdere projecten. Hierin werk je intensief samen met de Innovatiemanager. Je bent verantwoordelijk voor het projectontwerp, de projectplanning en organisatie van innovaties en verbeteringen op het gebied van Bouw, IT en Finance. Je draagt zorg voor de aansturing van ontwikkel- en implementatiewerkgroepen, je bewaakt de projectvoortgang en signaleert kansen en risico’s. Daarnaast onderhoudt je contacten met belangrijke stakeholders. Je bent in staat om in situaties waarbij er sprake is van een hoge complexiteit helderheid en structuur aan te brengen en zorgt ervoor dat resultaten worden behaald.


Wie zijn wij?

De Nieuwenhuis Groep bestaat uit een aantal bedrijven die actief zijn in de woning- en utiliteitsbouw. Bekende namen als SelektHuis en Bouwbedrijf Nieuwenhuis vallen onder onze vlag. Met in totaal 6 vestigingen in heel Nederland, verschillende werkmaatschappijen en groepsbreed circa 350 medewerkers ligt er op innovatiegebied voldoende uitdaging!

Je komt te werken op onze Innovatieafdeling op het hoofdkantoor in Rijssen, welke op dit moment bestaat uit een Coördinator Continu Verbeteren, Innovatieprojectleider, Innovatiemedewerker, KAM-Coördinator en de Innovatiemanager. Met humor als harde eis, appelflappen op vrijdagochtend en de mogelijkheid tot personal training om deze er weer af te trainen staat jou een warm welkom te wachten!

Vereisten

Wie ben jij?

Jij hebt een aantal jaren ervaring op het gebied van projectmanagement, het schrijven van projectplannen en het opstellen van business cases. Je communiceert moeiteloos op verschillende niveaus zonder daarbij je doel uit het oog te verliezen. Deze ervaring heb jij bij voorkeur opgedaan vanuit een stafmatige rol. Je bent fulltime beschikbaar, een 32-urige werkweek is bespreekbaar.


Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde HTS opleiding of vergelijkbaar
  • 3 - 4 jaar ervaring met projectmanagement
  • Affiniteit met de bouw of techniek
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Daadkracht, doorzettingsvermogen en slagvaardigheid


Is dit jouw ideale baan?

Solliciteer dan voor 31 december en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent. Uiteraard kun je ook eerst bellen met Mathijs Knegt (ICT & Innovatiemanager) om meer informatie te verkrijgen: 06 – 229 156 05.