Projectbegeleider / Uitvoerder - Utiliteitsbouw

Omschrijving

Kijk jij verder dan je eigen bureau, zie jij kansen als uitdagingen en laat je deze niet aan je voorbij gaan? Dan zijn jij en deze vacature voor elkaar gemaakt!

PROJECTBEGELEIDER / UITVOERDER UTILITEITSBOUW


Functie
Meedenken, professionaliseren en het realiseren van een mooi project. Dat wil toch iedereen? Onze opdrachtgevers in elk geval wél.
En als onze nieuwe collega help jij mee om dit te realiseren.


Als Projectbegeleider / Uitvoerder Utiliteit ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van onze bouwprojecten. Je geeft leiding aan bouwvakkers, coördineert de werkzaamheden van onderaannemers en je bewaakt de kwaliteit, veiligheid en kosten op de bouw. Tevens verricht je de voor- en eerste oplevering van projecten. Wij bouwen met en volgens de laatste (digitale) technieken, 3D-modellen en maatvoering. Jij hebt hier dan ook affiniteit mee.


We zijn gevestigd in Rijssen, maar doordat je landelijk aan het werk gaat, kun je ook woonachtig zijn in Midden-Nederland / de Veluwe, bijvoorbeeld in de driehoek van Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort.

Continu verbeteren is onderdeel van je functie. Elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!


Vereisten

Functie-eisen

- Een afgeronde bouwkundige opleiding op MBO-niveau, of je hebt dit niveau door werkervaring verkregen
- Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
- Een dosis enthousiasme, humor en passie voor je vak!

- Je bent woonachting in de omgeving van Rijssen of in de driehoek Apeldoorn-Zwolle-Amersfoort.


Wat hebben we jou te bieden?
Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiend bedrijf. Het gaat om een fulltime functie, maar mogelijk is 32 uur ook bespreekbaar. Naast een passend salaris krijg je bij ons een premievrij pensioen, 32 vrije dagen en gezellige collega’s voor de vrijdagmiddagborrel! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Albert Bakker (Projectleider) op telefoonnummer 06-22915646.


Over ons
Nieuwenhuis Bouw is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep en gespecialiseerd in de utiliteitsbouw. Een bedrijfspand is meer dan een gebouw. Het is het thuis van een bedrijf. Om dit te realiseren hebben wij als bouwer alles in eigen huis. Van ontwerp tot realisatie. Dat doen we al meer dan 30 jaar. Met circa 50 medewerkers kijken wij vanuit ons hoofdkantoor uit over het mooie Rijssen. Vanwege groei wachten onze utiliteitswerken op jou!