Junior Applicatiebeheerder

Omschrijving

Wij groeien en innoveren, en ons applicatielandschap groeit met ons mee! Om ervoor te zorgen dat onze IT afdeling blijft lopen als een trein zijn wij op zoek naar versterking en ontstaat er ruimte voor een


(JUNIOR) APPLICATIEBEHEERDER

In deze rol ben jij primair verantwoordelijk voor het applicatiebeheer binnen de Nieuwenhuis Groep. Je bent betrokken bij de doorontwikkeling en implementatie van onze applicaties en je zorgt ervoor dat wij de kennis hiervan zoveel mogelijk in eigen huis hebben.


Jouw werkzaamheden:
Optimaliseren van de automatiseringsprocessen

 • Het helpen en implementeren van verbeteringen in bestaande applicaties zoals Microsoft Dynamics – Business Central (ERP) en Office365 zodat medewerkers nog efficiënter en prettiger kunnen werken.
 • Helpen verbeteren van de bedrijfsprocessen aan de hand van IT oplossingen. 
 • Coördinatie op de inzet van IT middelen en applicaties, waar relevant in samenwerking met de leverancier. 
 • Coördinatie bij incidenten en hier proactief een structurele oplossing voor vinden en implementeren.

Verantwoordelijkheid voor een aantal Applicaties en Systemen

 • Je beheert het ERP-pakket MS Dynamics en de applicaties die daarmee verband houden. Je bent verantwoordelijk voor de juiste werking en verhelpt problemen in samenspraak met de leverancier. Ook draag je zorg voor de veiligheid en continuïteit van de applicaties.
 • Je bent beheerder van rapportages in MS Dynamics en PowerBI en doet waar nodig zelf kleine aanpassingen, of begeleidt leveranciers om deze aanpassingen in opdracht van jou uit te voeren.
 • Je bent beheerder van een aantal applicaties/systemen, zoals AFAS en een maatwerk CRM-systeem (Mendix) en van daaruit verantwoordelijk voor de correcte werking en continuïteit van deze applicaties.
 • Naast je taken als applicatiebeheerder denk en werk je ook mee in de Cloud-transitie (Azure/Saas) en krijg je de ruimte om mee te denken bij de verschillende projecten.


Wie zijn wij?

De Nieuwenhuis Groep bestaat uit een aantal bedrijven die actief zijn in de woning- en utiliteitsbouw. Bekende namen als SelektHuis en Bouwbedrijf Nieuwenhuis vallen onder onze vlag. Met in totaal 6 vestigingen in heel Nederland, verschillende werkmaatschappijen en groepsbreed circa 350 medewerkers ligt er op IT gebied voldoende uitdaging!


Je komt te werken op onze IT afdeling op het hoofdkantoor in Rijssen, welke op dit moment bestaat uit een systeembeheerder, werkplekbeheerder en ICT & Innovatiemanager. Met humor als harde eis, appelflappen op vrijdagochtend en de mogelijkheid tot personal training om deze er weer af te trainen staat jou een warm welkom te wachten!


Vereisten

Wie ben jij?

Jij hebt een passie voor het vakgebied en vindt het leuk om in de gehele keten betrokken te zijn. Jij bent de schakel tussen de gebruikers en de persoon die zorgt dat informatie en functionaliteit van systemen blijven aansluiten bij de werkprocessen en behoeftes van gebruikers. Jij onderscheidt je door processen snel eigen te maken en neemt daarbij probleemloos nieuwe functionaliteiten in beheer. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de beheerder die we zoeken!


HBO werk- en denkniveau;

 • 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met het bouwen van rapportages, vertalen van gebruikersvragen naar dashboards, kennis van PowerBI, AFAS en 4PS is een pré;
 • Functioneel bekend zijn met Office 365 (Exchange Online, SharePoint, OneDrive).

Is dit jouw ideale baan?

Solliciteer dan voor 31 december en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent. Uiteraard kun je ook eerst bellen met Mathijs Knegt (ICT & Innovatiemanager) om meer informatie te verkrijgen: 06 – 229 156 05.