Constructeur

Omschrijving

De Nieuwenhuis Groep, waar in totaal ca 360 personen werkzaam zijn, bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen. De cultuur is no-nonsense zoals je dat mag verwachten van een familiebedrijf. De focus ligt op vooruitgang, duurzaamheid en innovatie. Je zult je al snel thuis voelen door de informele werksfeer waar ruimte is voor humor, gemoedelijkheid en gezelligheid. Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat ga je merken in je dagelijkse werk.

Een van onze zusterbedrijven is een raadgevend ingenieursbureau. Zij werken voor iedereen, van grootschalige utiliteitsbouw tot de kleinschalige particuliere verbouwing. Zij beginnen iedere opdracht hetzelfde: enthousiast, vol ideeën en met de wens van de klant voor ogen. Maakbare maatwerkoplossingen voor het bouwkundige en constructieve vraagstuk van de klant staan centraal. Met een hecht team van Constructeurs en Tekenaars wordt al bijna 25 jaar intensief samengewerkt, de grotere projecten doen we ook in 3D. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Constructeur.

Functieomschrijving
Heb jij een hart voor ontwerpen, maar kan je ook goed overleggen en waar nodig je collega’s aansturen?
Word je enthousiast van uitdagingen en zoek je afwisseling in je werk?
Kom dan bij ons werken, hier wordt het nooit vervelend. Beloofd!


Dit wordt jouw baan

  • Jij gaat zelfstandig constructies ontwerpen en berekenen
  • Je zal regelmatig overleggen met opdrachtgevers, architecten en aannemers
  • Daarnaast controleer je het reken- en tekenwerk van je collega’s of derden, en stuur je ze waar nodig aan
  • Ook bewaar je de kwaliteit, planning en het budget van onze projecten

Vereisten

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde WO- of HBO-opleiding Bouwkunde (constructie)
  • Pré: aanvullende relevante vervolgcursussen (bijvoorbeeld HTI beton en/of staal)
  • Je hebt relevante ervaring bij een advies- of ingenieursbureau
  • Je weet je weg rondom het Bouwbesluit en de Bouwbesluitnormen voor constructieve veiligheid (Eurocodes)
  • Het belangrijkste: je werkt met passie voor je vak!

Voldoe je nog niet helemaal aan het gevraagde profiel en is het je droom om door te ontwikkelen als Constructeur, dan zijn wij toch benieuwd naar jouw reactie. We hebben ook regelmatig behoefte aan Tekenaars en wellicht kunnen wij samen een plan maken om je ambities waar te maken.


Dit bieden wij

Een 40-urige werkweek in een uitdagende, prettige werkomgeving waar ruimte is voor vrijheid en eigen invulling. Tevens bieden wij ruimte voor de benodigde opleidingen binnen jouw vakgebied. Tel daarbij op een beloning die aansluit bij de uitdaging die er ligt naast een nette pensioenregeling. Wil jij verantwoordelijkheid en vrijheid in je eigen werk en samenwerken in een compact team met als uitkomst: jouw ideale baan, kies dan voor ons!

Enthousiast?
Dan zien we je reactie graag tegemoet Uiteraard kun je ook eerst bellen met Jos van der Vegt (HR Manager) op 06-31148897 om meer informatie te verkrijgen over de organisatie en vacature.