Allround Timmerman ( Utiliteitsbouw Rijssen)

Omschrijving

Ben jij een ervaren allround timmerman die enthousiast wordt van utiliteitsbouw projecten?
Is voor jou geen project te complex?

Lees dan verder; wij werken vanuit Rijssen en zijn wij op zoek naar een:


Allround Timmerman

De functie

In de functie van Allround Timmerman verricht je alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden aan de hand van bouwtekeningen. Je gaat werken aan utiliteitsbouw projecten in Nederland. We werken bij voorkeur in onze eigen regio, maar zijn landelijk actief. Het gaat voornamelijk om nieuwbouwprojecten. Jij bent uitvoerend verantwoordelijk voor de kwaliteit en ons vakmanschap en een tevreden klant. Samen met jouw collega’s verricht je de uit te voeren timmerwerkzaamheden. Daarbij controleer jij dagelijks de werkzaamheden. Omdat jij secuur bent en een oog voor kwaliteit hebt, kan jij als timmerman deze kwaliteit borgen.

Wij zijn no-nonsense, conformeren ons aan strakke planningen en zo realiseren wij samen onze slimme ontwerpen.Vereisten

Functie-eisen
- Enkele jaren aantoonbare werkervaring als timmerman, bij voorkeur in de utiliteitsbouw.
- Een afgeronde opleiding timmerkracht
- Bij voorkeur een diploma VCA en een rijbewijs B (eventueel aangevuld met E)
- Je woont in de directe omgeving van Rijssen of

- Je wil samen met je collega als koppel de overstap maken en jullie wonen in de driehoek Apeldoorn-Zwolle-Amersfoort. 

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een uitdagende functie in een gezond en groeiend bedrijf. Daarnaast bieden wij een goed salaris conform CAO Bouw, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Albert Bakker (Projectleider) op telefoonnummer 06-22915646.


Over ons
Nieuwenhuis Bouw is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep en gespecialiseerd in de utiliteitsbouw. Een bedrijfspand is meer dan een gebouw. Het is het thuis van een bedrijf. Om dit te realiseren hebben wij als bouwer alles in eigen huis. Van ontwerp tot realisatie. Dat doen we al meer dan 30 jaar. Met circa 50 medewerkers kijken wij vanuit ons hoofdkantoor uit over het mooie Rijssen. Vanwege groei wachten onze utiliteitswerken op jou!